onsdag 6. desember 2017

Vortefjerning

Det å bli kvitt vorter kan være en tålmodighetsprøve. Kanskje kan disse rådene forkorte ventetiden. Leger kan anbefale vortefjerning ved klinikk om du har hatt vorten i flere år, om du har smerter eller om du allerede har forsøkt flere behandlinger kjøpt i apotek .

Vortefjerning med kirurgi utføres alltid på et sykehus eller klinikk med helsepersonell som lege eller dermatolog – les mer her. Omtrent ett av tre barn mellom og år har vorter eller fotvorter. Vorter er godartete utvekster i hud eller slimhinner, og er forårsaket av virus.


Den vanligste typen vorter opptrer oftest på hendene og under føttene.

Vorter er små hud vekster forårsaket av humant papilloma virus (HPV), som infiserer det øverste laget av huden. Worties kryoterapiprodukter utfører en perfekt fryse-prestasjon for å fjerne vorten. FORSVINNER: Diverse forsøk på vortefjerning i hjemmet fører i mange tilfeller til mer frustrasjon enn resultater.


Noen av metodene for hjem vorte fjerning enkleste kan innebære bruk av duct tape eller eple cider eddik. Begge disse metodene vil trolig ta lengre tid å jobbe .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg