fredag 15. desember 2017

Virus på lungene

Sykdommer i lunger og luftveier kan komme av partikler i luften eller infeksjoner. Lungebetennelse er en infeksjon med bakterier eller virus i lungene. Lungebetennelse (pneumoni) forårsakes av en infeksjon med bakterier eller virus i lungene.

Som kjent finnes det som kjent ingen behandling mot slike virus, men de. Det nye H1N1-viruset har en egen evne til å angripe celler mye dypere i lungene enn vanlig sesonginfluensa, påviser forskere fra Imperial . Når en person puster inn virus eller bakterier som angriper lungene, vil de feste seg i lungeblærene og vokse raskt i antall. På sidene nedenfor kan du lese råd om tilstander og sykdommer i lungene og.


Influensa skyldes et virus som angriper luftveiene og gir uttalte symptomer som . Lungene er omsluttet av en tynn bindevevshinne som på latin heter pleura. En infeksjon med bakterier, virus eller sopp kan føre til en betennelse, men man . Virus gir sjelden alvorlig lungebetennelse, men både influensavirus,. Ved lytting på lungene kan det høres grove slimaktige surklelyder, rhonkier, eller finere . Sophies siste håp: Virus skal redde lungene hennes.


TBILISI, GEORGIA (TV 2): Den franske kvinnen er en av mange pasienter som reiser . Betennelsen skyldes en infeksjon med bakterier, virus eller sopp. Infeksjon i lungene smitter ved dråpesmitte, altså i hovedsak ved hoste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg