fredag 29. desember 2017

Hva hjelper mot halsbetennelse

Halsbetennelse er en betennelse i mandlene i svelget. Det som hjelper mot selve halsbetennelsen er antibiotika, men det finnes kjerringråd som lindrer. Vet ikke helt hva jeg må stole på når jeg ser så mye forskellig.

Har dere ikke geie på hva halsbetennelse er burde dere holde kjeft. Ja, jeg har hatt halsbetennelse, og har hatt god hjelp av kjerringråd . Snarveier: Hva forårsaker halsbetennelse? Dersom du går på antibiotika mot halsbetennelse, men ikke har blitt bedre innen dager; Ved mistanke om kyssesyke. Nå er det jo bare ved bare ved bakteriell infeksjon at antibiotika hjelper, og man kan ha halsbetennelse forårsaket av virus også. Pasientinformasjon › InfeksjonBufretLignendeHalsbetennelse kan være smertefullt, men plagene går som regel over av seg selv i løpet.


Leger anbefaler vanligvis antibiotika mot halsbetennelse forårsaket av streptokokker. Har du halsbetennelse så vet du hvor vondt det kan være. Her er det noen tips pg råd som kan hjelpe mot problemet:. Du kan forsøke å gurgle saltvatn, men pass på å ikkje svelge!


Eg har også ein bekjent som brukar å gurgle rein sprit når han får vondt i halsen. Hjem Sykdom Forebyggelse tips mot hovne mandler. Kanskje er det halsbetennelse som er årsaken til dine hovne mandler?

Ny mobil eller ferie: Hva gir mest lykke? Uansett hva som er årsaken til forkjølelsen din, er det smart å finne noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg