fredag 29. desember 2017

Klamydia menn

Klamydia er en infeksjon i underlivet forårsaket av bakterien Chlamydia trachomatis. Det er en tilstand som blir stadig vanligere blant homoseksuelle menn, og . Klamydia er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge.

Smittefaren ved ubeskyttet samleie er cirka , både for menn og kvinner. Til enhver tid har om lag av seksuelt aktive unge klamydia. Menn bør bli undersøkt hvis de får utflod fra urinrøret, sviende vannlating eller tegn på infeksjon i bitestiklene.


Klamydia er veldig vanlig blant unge opp til år.

Uten behandling kan klamydia blant annet gi nedsatt evne til å få barn. Disse tallene kan gjenspeile at det er flere kvinner enn menn som tester seg. Infeksjonen er lett å behandle, men ubehandlet klamydia kan imidlertid gi alvorlige. Menn som er smittet av klamydia kan få symptomer fra urinrøret og en . Klamydia er en sykdom som skyldes bakterien Chlamydia trachomatis. Klamydia gir ofte svake eller ingen symptomer hos både menn og kvinner.


Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare sykdommen, og de fleste som. Hver fjerde mann dropper å behandle seg for klamydia, selv om han vet at han har den svært smittsomme kjønnssykdommen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg