tirsdag 12. desember 2017

Apotek manglerud senter

Vårt hovedmål på Apotek Manglerud er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi er et stort apotek som lagerfører flere varer enn mindre apotek. Se vårt temasenter for kampanjer og tilbud.

Trivelig nærsenter med butikker og flere hyggelige spisesteder. Her finner du også helsetjenester, bensinstasjon og treningssenter. I Apotek finner du i tillegg til våre legemidler et spennende utvalg av produkter innen helse- og velvære. Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet.


Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord ”Vår kunnskap - din . Postboks Manglerud 06Oslo Telefon: Telefaks: E-post: manglerud. Apotek - apotek, bandasje, frisør, legemidler, sko, solfaktor 1 støttestrømper, butikksenter, e-resept, eresept, kjøpesenter - Finn. Apotek har gode råd for kvinner og menn.


Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Manglerud Senter på Facebook. Hos Boots Apotek finner du i tillegg til våre legemidler et spennende utvalg av produkter innen helse- og velvære. Apotek Manglerud i Oslo tilbyr fast stilling for farmasøyt Apotek Manglerud ligger fint til i 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg