torsdag 14. desember 2017

Hiv infeksjon

De fleste som smittes, får milde symptomer ca. Etter det kan det gå minst år før symptomer dukker opp igjen. Hiv-infeksjon er en kronisk infeksjon med humant immunsvikt-virus (hiv) type eller type 2.

Aids er diagnosen som brukes ved langtkommet hiv-infeksjon. Sykdommen vil over tid medføre redusert immunforsvar slik at opportunistiske infeksjoner opptrer. Hivinfeksjon kan resultere i hivsykdom og . HIV-infeksjon er infeksjon med viruset hiv, som kan føre til svikt i immunologiske forsvarsmekanismer.

Når kronisk hiv-infeksjon gir et så nedsatt . Når det gjeldet dine tanker om at du nå har en primær HIV-infeksjon så er det lite sannsynlig og det er ikke bare på grunn av det du forteller om . Infeksjonen forårsakes av Humant immunsvikt virus (HIV) som er et retrovirus. Hiv angriper immunforsvaret, og fører til at motstanden mot infeksjoner blir svekket. Hiv-infeksjon kan utvikle seg videre til aids, en livstruende sykdom som . Infeksjon forårsaket av humant immunsviktvirus (hiv). Smitter ved seksuell kontakt, via blod og blodprodukter, ved transplantasjoner, transplacentært .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg