tirsdag 5. desember 2017

Misfarging av tenner

Misfarging på tennene er svært vanlig, og mange ønsker å få hvitere tenner. Det finnes flere produkter man kan prøve for å få fjerne misfargingen. Misfarging på tennene er noe mange opplever at de har.

Du drømmer om hvite tenner, og har kanskje bestemt deg for å droppe kaffen, brusen og røyken. Du pusser tennene dine regelmessig og går . Kaffe, te, rødvin, juice og bær setter over tid farge på tennene. Tobakk er en av verstingene når det gjelder misfarging av tenner.

Nå er det en normal prosess at tenner med alderen blir mørkere, gjerne gulere eller gulbrune. SKYLL MUNNEN: Ved å skylle munnen etter en kopp kaffe er tennene dine langt mindre utsatt for misfarging. Visste du at det å spise epler og gulrøtter kan vaske bort flekker på tennene dine? Eller at bakepulver kan slipe bort litt misfarging?


Det en normal prosess at tenner med alderen blir mørkere, gjerne gulere eller gulbrune. Fjerne ytre misfaring (puss skalering) - Estetisk tannbehandling - Hvitere tenner med tannpuss hos tannpleier Oslo og Lysaker.

Tannfarge som gule eller hvite tenner i Skien, Grenland. Kosmetisk tannpleie kan være løsningen ved misfarging av tenner. Besøk Tannverden å vite misfarging av tenner og løsninger for å få en lysende smil på ansiktet ditt. Det er lett å endre tennene farge til hvit til rimelige priser. Misfarging av tenner, eller rett og slett tann-flekker er en av ditt smils største fiender.


Dette dannes når ulike pigmenterte stoffer fester seg til overflaten av . De fleste nordmenn er enige i at det tar seg bedre ut med et såkalt Colgate-glis, fremfor å ha misfargede tenner. Men det er slettes ikke alle som opplever at . For den vanlige mannen i gata som lurer på hvordan man kan få hvite tenner med. Det avhenger naturligvis av flere faktorer, som hvor misfargede tenner man . TANNLEGER: Det er ifølge flere tannleger velkjent at Listerine kan føre til misfargede tenner.


Jeg har alltid fått høre at jeg har et fint smil så har . Hvordan bli kvitt gule misfarging på tenner. Skinnende sett med glitrende hvite tenner kan gjøre noen virke mer attraktivt , sunn og yngre. Et vakkert smil er viktig hvis du ønsker å gjøre et godt førsteinntrykk.


Men hvis tennene er misfarget, kan du bli flau og motvillig til å vise tennene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg