tirsdag 26. desember 2017

Hvordan gi tran til spedbarn

Mange foretrekker å gi tran under kveldsstellet, slik at barnet bades etterpå. Til tran til spedbarn og babyer anbefaler vi EasyTran. Les mer om hvorfor du skal gi tran til ditt barn.

Lunkne lettelser: Spedbarn er vant til lunken mat, så det kan lønne seg å holde skjeen under . Det anbefales at spedbarn får vitamin D-tilskudd i form av tran. Her får du noen praktiske råd om hvordan du gir babyen tran. Noen foreldre synes det er mest praktisk å gi barnet D-vitamin i form av .

Jeg har en uker gammel snuppe, og det er jo helt umulig å få i henne all trana! Tran til baby (3mnd) - Småtroll 0-år30. Hvordan gi tran når barnefar ikke er til stede?


Baby › Helse › Fast fødeBufretLignendeDu kan gi tran med sitronsmak, men det anbefales helst å begynne med naturlig. Det går fint an å gi barnet både tran og Sana-sol, men da bør den anbefalte dosen halveres både for tranen og Sana-solen. Oversikt over hvordan man kombinerer Nycoplus Tran og Nycoplus D-dråper. Kan man gi d-vitamindråper isteden for tran?


Gi babyen tran eller vitamin D - helsenorge. Alle spedbarn bør få daglig tilskudd av vitamin D fra de er fire uker gamle, i form av tran eller .

Det er ikke rart helsesøster nagger om at vi MÅ gi de tran fra de er uker gamle, for å få D-vitamin inn i de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg