søndag 24. desember 2017

Influensa magesmerter

Var innom legevakten med faren min isted. Han våknet i natt med store magesmerter som han aldri har hatt maken til. Influensa opptrer i epidemier og forekommer hyppigst i vintermånedene. Dårlig matlyst, magesmerter og eventuelt oppkast er heller ikke uvanlig, særlig hos . Har du influensa kan du også oppleve magesmerter, oppkast og dårlig matlyst.


For å være sikker på om du har influensa må du få tatt prøver hos lege. Influensa er en virussykdom som er mest aktiv om vinteren.

Sykdommen varer normalt i 3-dager, men man er ofte slapp og trøtt i 2-uker etterpå. Kvalme og magesmerter generelt følge de fleste tilfeller av mage influensa. Hvordan Skille matforgiftning fra magen influensa symptomer. Muskelsmerter, hodepine, sår hals og magesmerter også er symptomer på influensa.


Vanligvis en smittet person kan ikke komme ut av sengen under varigheten . Enkelte får dårlig matlyst, magesmerter og eventuelt oppkast. For noen få kan svineinfluensaviruset føre til alvorlig sykdom og død. Her er symptomene som viser at du ikke bare er forkjølet.


En magesmerter er enhver smerte knyttet til området mellom brystet og lysken.

Dette er det samme tilfelle med fremmede inntrengere slik som influensa virus. Man kan aldri være hundre prosent sikker på om det er influensa før prøve er sendt til laboratoriet, men .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg