torsdag 14. desember 2017

Lavt stoffskifte symptomer kvinner

Symptomene ved lavt stoffskifte er mange. Nord-Trøndelag) får av kvinner og av menn behandling for lavt stoffskifte. De vanligste symptomene sees hos de fleste med lavt stoffskifte, men.

Lavt stoffskifte (hypotyreose) er en tilstand som oppstår når skjoldbruskkjertelen produserer. Lavt stoffskifte kan gi symptomer fra de fleste organer i kroppen. Mange kvinner opplever å ha symptomer på lavt stoffskifte uten å få tilstanden påvist i blodprøver.


Noen pasienter føler at legen deres ikke tar . Sliten, trøtt og energiløs er de første symptomene. Sykdommen, hypotyreose, eller lavt stoffskifte, er en sykdom i skjoldbruskkjertelen. Omtrent ti prosent av Norges befolkning er rammet og det er flest kvinner som er berørt. Lavt stoffskifte kan gi symptomer som tretthet, tristhet, tørr hud og hårtap.


Enkelte kvinner får hypotyreose etter fødselen. HØYT OG LAVT STOFFSKIFTE: Å ha et normalt fungerende stoffskifte, kan ha. Det fører til symptomer som nervøsitet, hjertebank, skjelvinger,. Etter at blodprøvene kom ble symptomene på hypothyreose mer og mer glemt.


Symptomer på for høyt stoffskifte og symptomer på for lavt stoffskifte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg