onsdag 13. desember 2017

Eksem på halsen

Med riktig behandling kan du bli kvitt utslett og eksem på kroppen og i ansiktet. Stressutslett i ansiktet eller på halsen er svært vanlig. Har også hatt litt vondt i halsen i det siste, og virker kanskje litt.

Dette er trolig enten en eksem reaksjon i huden din eller en soppinfeksjon. Vre hudleger tilbyr kort ventetid til hudlege forbehandling av utslett p halsen. For noen dager siden oppdaget jeg at jeg hadde fått ett utslett på halsen. Tenkte ikke så mye over det, men nå ser jeg at .

Typisk starter det bak ørene, for så å spre seg nedover halsen, kroppen og til slutt. EkseHuden blir rød og væskende eller tørr og skjellete. Atopisk eksem, også kalt barneeksem og atopisk dermatitt, er en av de. Vanlige tilstander som forårsaker utslett på halsen og ansiktet, og noen ganger på ryggen inkluderer solbrenthet, eksem, kviser, ringorm, psoriasis, meslinger, . Sunn hud fungerer som en barriere mot ytre miljø. Et utbrudd er et resultat av en reaksjon av huden til noen eksterne eller interne stimuli.


Atopisk eksem kalles også atopisk dermatitt eller barneeksem og er en kronisk,. Vanligst er utslett på halsen, albubøyen, håndled knehaser og ankler. Hudutslett kan komme i forbindelse med infeksjoner, hudirritasjon eller allergi.

Elveblest er en akutt hudreaksjon som ligner den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg