mandag 25. desember 2017

Hepatitt a vaksine varighet

Vaksine mot hepatitt A har vært tilgjengelig i Norge siden 19og. Varighet av beskyttelsen av hepatitt A-vaksine og behov for boosterdoser. Hepatitt B-vaksine inngår i barnevaksinasjonsprogrammet forbarn med.

Systemiske bivirkninger i form av ledd- eller muskelsmerter, tretthet, . En kortfattet beskrivese av hvordan de forskjellige vaksiner skal doseres. Vi gir derfor Boostrix polio, men skriver ikke års varighet. Reisevaksine er spesielt viktig når du skal reise til risikoområder.

Hepatitt A-vaksine anbefales for reisende til de fleste ikke-vestlige reisemål, og kan . Til India trenger du vaksiner mot difteri, stivkrampe, polio og hepatitt A. Jeg ønsker vaksine mot både hepatitt A og B, da jeg jobber i en institusjon for rusmisbrukere. Jeg reiser også mye, og planlegger en lang reise . Hepatitt A vaksinen og immunglobulin skal alltid oppbevares i kjøleskap mellom 2-°C. Påse at pakningen ikke kommer borti veggen i kjøleskapet.


Vaksine mot hepatitt A og hepatitt B regner man med at har livslang beskyttelse,. DOBBEL: Twinrix gir effektiv beskyttelse mot både hepatitt A og B. Vaksinasjon med vaksine mot hepatitt A og hepatitt B består av tre doser .

Andre former for smittsom leverbetennelse er hepatitt B og hepatitt C.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg