fredag 15. desember 2017

Symptomer soppinfeksjon

Soppinfeksjon (candida vaginitt) i skjeden forårsakes av soppen Candida. Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig og de fleste kvinner vil oppleve å få en slik infeksjon en eller flere ganger i løpet av livet. Vivag Balanse vaginalkapslerSopp i underlivet - helsenorge.

BufretLignendeEt vanlig symptom på sopp i underlivet er utflod. Området utenfor skjeden kan også føles sårt og klø. Underlivssopp forsvinner vanligvis med behandling.


Da får sopporganismen gode vekstbetingelser.

Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig. Ellers kan hovene kjønnslepper være symptom på flere ting og det kan legen også undersøke. Inntil videre så synes soppinfeksjonen å være . Den vanligste plagen ved soppinfeksjon er kløe på kjønnsleppene og i huden rundt skjedeåpningen. Sopp er helt ufarlig, og sprer seg ikke til de indre kjønnsorganene. Men på grunn av plagsomme symptomer, vil nok de fleste behandle den.


Opp mot ¾ av alle kvinner over år har opplevd en soppinfeksjon i underlivet. Snarveier: Årsak; Faktorer som kan utløse soppinfeksjon; Symptomer . Den vanligste plagen ved soppinfeksjon i underlivet er endret utflod fra skjeden.

Men har du symptomer for første gang, eller er usikker på årsaken, bør du .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg