mandag 18. desember 2017

Hudkrem

Hudkremer og lotion har som hensikt å tilføre fuktighet til huden. Noen har behov for fettrike kremer i forbindelse med eksem eller tørr hud. Bruker du feil hudkrem kan du få både kviser og flere rynker enn du behøver å ha.

Hudterapeut Liv Arnesen ved Vitusapotek Strømmen Storsenter svarer på 10 . Oppgave: Hudkrem kan lages av enkle og billige ingredienser, og det er morsomt å smøre seg med noe som man har laget selv. Det er rådet fra en tidligere kosmetikkprodusent. Hudkrem er ei form for blaut salve som blir brukt for tilføra væske til huda og til å glatta og mjukna henne.

Hudkrem blir også brukt som ei form for kosmetikk og . En kosmetisk hudkrem brukes først og fremst for å tilføre fuktighet til det øvre hudlaget og for å få huden til å føles myk og smidig. Oppbygning og innholdsstoffer i hudkremer. Hva er disse stoffene og hva gjør de med huden vår?


Mål: Målet med dette forsøket var å lære hvordan hudkrem verden over blir laget og deretter framstille den på noe samme måte. FBI laga sin eigen hudkrem og kom betre ut enn alle dei mest selde hudkremane i ein test utført av Grønn Hverdag. Burt's Bees Baby Bee Multipurpose Ointment.


Naturlig alt-mulig-salve for intensiv pleie og beskyttelse av . Lotion og hudkremer kan også inneholde ulike typer konserveringsmidler.

Noen av disse er mistenkt for kunne påvirke hormonbalansen hos mennesker og dyr, . Hudkrem har lenge blitt brukt for å motvirke tørr hud og for å få mykere hud. Ordet kosmetikk kommer fra det greske ordet kosmetikos . HudKremen er ein god som fuktigheitskrem for heile kroppen inkludert ansikt. Den trekkjer seg raskt inn i huda og gjev god fukt og næring.


Hudkremer, bodylotion og håndkremer består stort sett av fettstoffer og andre fyllstoffer. Lev Vel hudkrem er en skånsom krem for den sarte huden til babyer og barn. Tl dere som lurer på om dere kanskje bruker feil hudkrem.


Lykkelig som liten hudkrem er en rik og god krem som som gir masse fuktighet og næring til barnehuden. Hudkremen er ypperlig både til barnehuden og til voksne med tørr eller sensitiv hud. Den er super ved tørr eller kløende hu og vi har mange faste kunder med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg