tirsdag 26. desember 2017

Pneumoni symptomer

Lungebetennelse, pneumoni på fagspråket, er en betennelse i lungevevet som. Det er en bakterieinfeksjon som kan føre til influensaliknende symptomer og . BufretLignendeLungebetennelse (pneumoni) forårsakes av en infeksjon med bakterier eller virus i. Symptomer på lungebetennelse; Dette kan du selv gjøre; Behandling av . Legionella kan gi pneumoni med høy feber, diaré og mentale forandringer. Mykoplasma pneumonia og chlamydia pneumonia gir ofte litt andre symptomer, og kalles derfor atypisk lungebetennelse og behandles med andre typer .

Lungebetennelse (pneumoni) skyldes hovedsaklig bakterier eller virus, der pneumokokker er den vanligste bakterietypen. Den medisinsk betegnelse på lungebetennelse er pneumoni. Hoste, ofte med gul- eller grønnfarget oppspytt, feber og generell sykdomsfølelse er vanlige symptomer på lungebetennelse.


Hvem som helst kan få lungebetennelse (pneumoni), men sykdommen er vanligst blant små barn og eldre. Lungebetennelse behandles oftest med antibiotika . Lungebetennelse (pneumoni) er en infeksjon i lungevevet. Gir ofte klassisk lobær pneumoni, men kan også uttrykke seg som en. Flere av kriteriene nevnt under symptomer og funn bør være tilstede før .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg