mandag 9. juli 2018

Hvordan få feber fort

Du kan jo ha alle vinduene på rommet ditt åpne når du sover om natta, blir fort forskjøla og sjuk av det. Helst med feber eller noe slikt, jeg lurer derfor på om det er noen som har blitt syk. Bad i akerselva(pass på å få i deg mest mulig vann) , slikk på skitten sprøyte imens du .

Feber er en kroppstemperatur over 38° C, og skyldes som regel en infeksjon. Dette er kroppens mekanisme for å bekjempe organismer som virus og bakterier. Vi kan selvsagt ikke tipse deg om hvordan du kan få feber, for kanskje blir du fort langt sykere enn det du ønsker. Oftest får du feber hvis du er rammet av en bakterie- eller virusinfeksjon.


Her gir han gode råd om hvordan du kan takle feber. Faren for resistens overfor vanlig brukte antibiotika, har ført til at vi har en restriktiv holdning til . Denne gangen altså hvordan man får feber fort, helt rart søkeord da. Feber er definert som kroppstemperatur som er lik eller høyere enn grader - målt i endetarmen der vi får det mest nøyaktige resultatet.

Når jeg har det slik kan jeg være syk lenge, men dersom jeg får feber over 3i mindst timer blir jeg fortere frisk etterpå. Man får feber fordi kroppen prøver å kvitte seg med noe annet. Ergo kan man ikke få feber kun for feberens skyld. Hvis du er kampen en høy temperatur, her er hvordan å få ned en feber: en. Stay Hydrerte Feber kan lett føre til dehydrering, noe som kan gjøre situasjonen mye . Forskningen beskriver hvordan en høyere kroppstemperatur førte til at flere hvite.


Noen barn kan få feberkramper, men det vil foreldrene finne ut veldig fort. Kan ha urinveisinfeksjon uten symptomer, mens andre igjen kan f feber og. Feber er definert som kroppstemperatur som . Faren for resistens overfor vanlig brukte antibiotika, har frt til at vi har en restriktiv holdning til. Feber er en del av immunforsvarets måte å bekjempe. Kald klut på panna er hvertfall deilig, selv om man ikke får ned feberen på det viset :).


Får du veldig høy feber og verk i kroppen fins det reseptfrie medikamenter som for eksempel paracetamol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg