onsdag 11. juli 2018

Søndagsåpent apotek strømmen

Apoteket er samlokalisert med Legevakten på Lillestrøm og har åpent alle dager i. Fredag: 09:- 18:00; Lørdag: 12:- 18:00; Søndag: 12:- 18:00 . Må på apoteket og få tak i legemidler til snuppa, så fort som mulig.

Velkommen til hudpleiesalongen ved Vitusapotek Strømmen i Strømmen Storsenter! Alle Boots apotek har et stort utvalg av tjenester og produkter for helse og. Boots Apotek Strømmen Storsenter, telefonnummer: 64845600 . Døgnåpent Apotek - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Postadr: Postboks 13 20Strømmen, Faks: 01. Den eneste siden med åpningstider og kontaktopplysninger til alle apotek i Norge. Noen som vet om det finnes døgntåpent apotek på Romerike? Stort utvalg av tjenester og produkter for helse og velvære. En sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor reseptmedisin og egenomsorg . Hos oss blir du møtt av et tverrfaglig team med farmasøyter, apotekteknikere, sykepleier og hud- og kroppsterapeuter.


Nettopp for å kunne tilby bred kompetanse . Noen butikker og virksomheter har åpningstider som avviker fra senterets . Det er visst to Boots Apotek på Strømmen, det andre er åpent på kveld.

Noen som vet om andre apotek som er åpne i dag enn apoteket på jernbanetorget i Oslo? Tilbud fra Vitusapotek i Strømmen-brosjyren. Tilbud fra Apotek i Strømmen-brosjyren. Tilbud fra Ditt apotek i Strømmen-brosjyren. Søndagsåpent i alle butikker Boksignering hos Ark med Bente-Helene Schei, Fletteboka Boksignering.


Adresse, Støperiveien Strømmen Storsenter, 20Strømmen. Postadresse, Postboks 1, 20Strømmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg