tirsdag 10. juli 2018

Omgangssyke 2014

Det er høysesong for omgangssyke og akutt diare. De yngste barna blir ofte lettere smittet enn voksne – og da spesielt barn i barnehage. Dobbelt så mange sliter med omgangssyke i år som i fjor.

Ta noen forhåndsregler, så styrer du (kanskje) unna omgangssyken. Les også: Blodtype kan påvirke omgangssyke-risiko. Norge siden 200 og skal tas inn i barnevaksinasjonsprogrammet fra høsten 2014.


Omgangssyke er som oftest ikke matforgiftning.

Per Einar Granum, professor, dr philos, instituttleder og leder for Senter for mattrygghet, Institutt for . Norovirusinfeksjon er en magetarminfeksjon som er svært smittsom. Norske spedbarn får vaksine mot omgangssyke. Faktaark nr 1 sist oppdatert i mai 2014; Last ned pdf-versjon av faktaarket om omgangssyke i barnehager og skoler; Fagansvar: Miljøenheten, . Infeksjonen blir også kalt omgangssyke, farang og på engelsk ”winter vomiting .

Jeg er gravid i uke og har hatt noen dager med omgangssyken. Omgangssyke skyldes en virusinfeksjon i tarmene og er en vanlig årsak til diaré og oppkast. Omgangssyke er som navnet sier svært smittsomt og ofte ser en . Omgangssyken er veldig smittsomt og er en av sykdommene som er vanlig å få i barnehagen.


Lutzern Februar - miss trøtt Februar 20- Skjult forum VIP. Omgangssyke med norovirus er svært smittsomt og kommer vanligvis om . Dette innlegget har blitt redigert av Overmoden: 22. Idag tenkte jeg komme med noen tips til dere som får omgangssyke i hus. Det er en pest og en plage som desverre er vanskelig å unngå at . Enkle råd kan faktisk redde deg fra omgangssyke. Vi har aldri opplevd omgangssyke etter at han fikk diabetes.


Desember er gjerne høysesong for omgangssyke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg