mandag 16. juli 2018

Hva er malaria

Malaria er en infeksjonssykdom som skyldes parasitter. Malariaparasitter (plasmodier) blir overført til mennesker ved stikk av hunnmygg. Malaria er en infeksjon med en parasitt med navnet Plasmodium.

Malaria er en akutt infeksjonssykdom, som skyldes en blodparasitt som blir overført til mennesket av malariamygg. Symptomer på malaria; Forebygging mot malaria; Behandling av malaria; Når bør . Malaria er en febersykdom med influensalignende symptomer. Den syke utvikler anfall med feber, utilpasshet og komplikasjoner som kan være .

Malaria (fra italiensk: mal dårlig, aria luft) er en infeksjonssykdom, forårsaket av parasittiske sporedyr i slekten Plasmodium, som kan overføres mellom . Malaria skyldes en liten parasitt som spres via myggstikk. Legemidler for å forhindre malaria; Hva vil skje videre? Malaria er en febersykdom som forårsakes av Plasmodium-parasitten.


Malaria er en infeksjon forårsaket av malariaparasitter (plasmodier). Det er sjelden turister får malaria, fordi vi har gode forebyggende tiltak. Men hvis du har vært i et malariautsatt område og får feber, bør du . Malaria er den sykdommen som tar livet av flest afrikanske barn.


Verdens helseorganisasjon anslår at det i 20var over 1millioner som var smittet av malaria, og at 50døde av det.

Malaria er en livstruende parasittinfeksjon overføres av mygg som tilhører slekten Anopheles. Malaria er en potensielt dødelig sykdom som er forårsaket av parasitter og overføres av mygg. Det er faktisk forskjellige parasitter som . Malaria er infeksjonssykdom, som overføres vi myggbitt. Det er bare hunnmyggen som kan overføre malaria. Malaria er en av de farligste tropiske sykdommene og kan få dødelig utfall.


Noen av pakningsvedleggene har anbefalinger om hva du skal gjøre om du kaster . Malaria er en livstruende sykdom forårsaket av parasitter kalt plasmodium. De blir deretter overført til mennesker ved bitt av infiserte Anopheles mygg. Uttrykket malaria motstand kan brukes for å referere til to forskjellige konsepter, både relatert til malaria. Den første er naturlig motstand mot parasitter som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg