fredag 20. juli 2018

Slutt å røyk

Det kan være nyttig å prøve flere metoder når man skal slutte å røyke. Her er ti gode tips for å klare å slutte å røyke. Røykeslutt vil hjelpe deg som ønsker å slutte å røyke til et røykfritt liv.

Du kan opprette egen dagbok, få råd i forumet og lese våre tips om røykestopp. Hvis du er avhengig av røyk, men ønsker å slutte, så finner du en rekke tips til røykeslutt her. Vi fokuserer på de tre delene av avvenningsprosessen.


SLUTTE Å RØYKE: Kroppen din reagerer på røykekutt svært raskt, og.

I våre dager er de fleste klar over hvor skadelig røyking kan være, og . Det vil alltid gi en positiv helseeffekt for både deg og de rundt deg, at du stumper røyken. Det er vel på tide å slutte, er det ikke? For mange er det enklere å kutte røyken når de har en plan som de legger opp og følger. Det er ingen kunst å slutte å røyke - utfordringen er å ikke begynne igjen!


For å kutte ut røyken for godt må du overvinne to ting - kroppens fysiske avhengighet av . Dette er dagen for å tenke gjennom grunnene til at du vil slutte å røyke. Røyking er en vane som er vond å vende, men gevinsten er stor hvis du klarer det. At tobakkrøyk er helsefarlig, er hevet over enhver tvil.

Strengere røykelov har etter hvert også gjort det nokså tungvint å være røyker i Norge. Fortell oss gjerne hva du var fornøyd med. Husk at det aldri er for sent å slutte å røyke. Det vil alltid gi en positiv helseeffekt både for deg og de rundt deg at du stumper røyken, sier Hilde . Jeg er uker gravid og prøver derfor å slutte å røyke. Jeg vet at jeg kommer til å klare og slutte innen jeg er 11-uker på vei.


Har du tenkt å slutte med snus eller røyk? Dette er en app for deg som vil slutte å røyke eller snuse, og den fungerer som din personlige hjelper og motivator. Det er viktig at du gjør det klart for deg selv hvorfor du ønsker å slutte og røyke. Da kan du få gjenoppfrisket argumentene senere - om . Du som skal slutte å røyke skal: Lære hvordan du skal gå fram for å knekke avhengigheten din ved roten.


Lære hvordan du skal ta kontroll over suget i stedet for . Appen er først og fremst laget for ungdom, og fungerer som din personlige hjelper og motivator når du skal slutte. Alle vet at det er usunt å røyke, likevel kan det være veldig vanskelig å slutte. For det første må du være 1 motivert før du setter . Snus ser ut til å ha betydning for å få norske røykere til å slutte å røyke, viser en studie basert på syv datasett med over 0røykere fra 20til 2008.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg