fredag 6. juli 2018

Vannkopper baby 3 mnd

Han ble ikke så veldig syk, men en slapp, syk baby på 3mnd er ikke . Er det dumt å smitte en på mnd med vannkopper? Hjelp datteren min på uker har vannkopper, farlig eller ikke.

Er det farlig for en mnd baby å få vannkopper? I går oppdaget vi at datteren min på år hadde fått utslett som etterhvert ble veskefylt. Lille jenta mi på måneder har nå blitt smittet av storesøster og fått vannkopper.


Hun holdt jenta mi litt, kan hennes baby bli smittet ved at hun holdt jenta.

Vannkopper er den mest smittsomme av alle barnesykdommene. Lillebror har fått et par prikker nå, og jeg frykter det er vannkopper siden. Noen som har hatt baby rundt 2-mnd med vannkopper? Storebror har det så regner vell med at lille på mnd får det også da. Har det heller ikke noe å si om barnet fikk vannkopper som baby eller før fylte to år?


For en familie med flere barn kan vannkopper bety en god del sykedager. Ja, så om han er smittet så kan det ta opp til uker før han får prikker? Med jevne mellomrom herjer det vannkopper i barnehager og skoler. Svar: Man er smittsom fra 2-dager før utslettet bryter ut og inntil alle .

Men mnd tåler vannkopper bra drsom ellers helt frisk! Lillebror var forresten også måneder og ble fullammet den gangen. Og en kan faktisk ha vannkopper flere ganger i livet, selv om man sier at man kun har det. Eldstejenta mi ble utsatt for vannkoppsmitte da hun var baby.


Vannkopper, akutt virusinfeksjon forårsaket av herpesviruset Varicella zoster. Kan vannkopper ligge å ulme uten å slå helt ut? Ved feber hos de aller minste (under mnd) skal man alltid kontakte lege,.


Det samme ved vanlige barnesykdommer som vannkopper eller . Smitte: Vannkopper smitter svært lett og er smittsomt fra dager før man får utslett til alle. Den fjerde barnesykdom kan gi småprikket blekrødt utslett og dermed likne vannkopper. Sykdommen er mest vanlig hos barn fra måneder til år. Senere i dag skal jeg beske mitt uker gamle barnebarn, er det fare for at. Vannkopper - Barnesykdommer med utslett - Infeksjoner.


Det er når barnet er blitt seks måneder, at det er mest utsatt for å pådra seg alvorlige infeksjoner. Barnet kan få vannkopper, men ofte et lett forløp. Men det gikk an at babyer fikk bare 2-vannkopper. Har ingen erfaring med egen baby med vannkopper, men min søsters mnd gamle .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg