mandag 16. juli 2018

Amanda senteret

På Amanda Storsenter kan vi by på varierte og hyggelige butikker og spisesteder. Amanda er en betydelig markedsleder på Haugalandet. Det attraktive og veldrevne senteret fungerer som en shoppingdestinasjon og sosial møteplass for hele .

Amanda Storsenter Haugesun Haugesun Norway. Butikker: (Man - fre: 1- 2 lør: 1- 10). Amanda Gullsmedforretning AS, 55. Apotek Amanda, Man - Fre: 1000-200 Lør: 1000-1800 . Amanda Storsenter er et av Steen Strøms kjøpesenter. Senteret ligger på Raglamyr i Haugesund og har 15parkeringsplasser og bussholdeplass like ved . Amanda Storsenter: På Bonial kan du finne alle tilbud fra Amanda Storsenter og åpningstidene for alle butikkene.


Teknikmagasinets butikk i Amanda Storsenter. I kamp med kjøpesentre fra hele landet vant Amanda Storsenter pris for sin. Japan Photo ekspanderer i Haugesund sentrum og flytter rundt hjørnet til det gamle Haugesund Sjø-bygget sør i gågata. I desember 20åpnet vi butikk på Amanda Storsenter i Haugesun der vi ligger i 1. Man fora ikkje ein ilter lemen på speed med flybensin … Eg trudde ikkje mine egne øyrer i ittemiddag . Gjennom arbeidet har senteret bygget opp en solid base av følgere på både Facebook, Instagram og i sin kundeklubb. ARKIVET: Det er snart hele år siden at Amanda Storsenter ble etablert på Raglamyr.


Etter at daværende ordfører hadde klippet snora, . Brilleland Amanda tilbyr alt innen briller, solbriller, kontaktlinser og synstester. Apoteket har lange åpningstider og kort ventetid. Butikken på Amandasenteret har solgt helsekost siden Amandasenterets åpning i 1997.


Velkommen til HairShop Frisør på Amanda Storsenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg