tirsdag 11. august 2015

Rød trekant på medisin

Når du bruker legemidler bør du alltid se om pakningen har varseltrekant. Legemidler som påvirker sentralnervesystemet er som oftest merket med rød trekant på. Medisiner som er spesielt trafikkfarlige, er merket med rød varseltrekant på.

Følg legens anbefaling om hvor mye medisin du kan ta. Mange som bruker legemidler, med eller uten rød trekant, lurer på om de nå kan bli . Hva betyr faretrekanten enkelte medisiner er merket med ? Hvis jeg bruker piller med rød trekant på pakningen, kan jeg da ikke kjøre .

Betyr den røde trekanten at man ikke bør kjøre bil eller at man ikke har lov til å kjøre bil? Hittil i år er 1bilkjørere tatt for ruspåvirket kjøring på trønderske veger. Respekter medisiner med rød trekant, oppmoder politiet. Mange trafikkfarlige medisiner er merket med en rød varseltrekant på pakningen. I tillegg er det noen medisiner som kan påvirke evnen til å kjøre bil som ikke er . Gjensidige viser til et eksempel hvor en kvinne kjører bil etter å ha tatt medisiner med rød varseltrekant.


Medisin med rød trekant skrevet i AnonymforuMan bør (kan) ikke kjøre bil. Kan noen som har tatt 2-valium kjøre bil? Ang rød trekant på tabletter - Skravlesiden11.

Halve Norge på trekant-medisin - NRK Hedmark og Oppland. I fjor ble det omsatt såkalt trekant-medisin for 7millioner kroner. Den røde varseltrekanten på pilleboksene viser at man skal være forsiktig . Men den er visst en ganske gammeldags medisin som man blir kjempetrøtt av. Det betyr at du kan få lov til å kjøre bil selv om du har tatt medisiner som i dag er varslet med rød varseltrekant — dersom legen din bestemmer . At man skal kjenne på kroppen hvordan medisinen virker, venne.


Hva er forskjellen på en rød varseltrekant på en paralgin forte og en orfiril? Er det ikke røde trekanter på medisin lenger? Har i alle fall lest at det skulle bli slutt på røde trekanter på medisiner. Ved bruk av relativt små doser med beroligende medisiner som Vival, Valium,. Ved samtidig bruk av medikamenter merket med rød trekant, for eksempel ved . I utgangspunktet skal man ikke kjøre bil med medisiner med rød trekant.


Men ved fast bruk og etter avtale med lege kan man kjøre likevel, dette . Men igår oppdaget jeg at det var rød trekant på medisinen jeg har fått. Det er kommet nye regler for bilkjøring med medikamenter som kan svekke årvåkenhet, det vil si medisiner med varselstrekant på pakningen. Rød trekant betyr ikke at du ikke kan kjøre, kommer helt ann på hvordan du reagerer på medisinen.


Om du ikke blir søvnig eller rusa på noen . Det dreier seg for eksempel om reseptbelagte beroligende medisiner og. Legemidler som kan være trafikkfarlige, er merket med rød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg