torsdag 27. august 2015

Tett i brystet hoste

Vanlige symptomer er hoste, sårhet og smerter i hals og bryst. Hos barn kan hosten føre til slimbrekninger. Tett og rennende nese er et vanlig sykdomstegn ved forkjølelse.

Vi lærer deg forskjellen på tørrhoste og slimhoste og gir deg noen gode råd for hva du kan. Jeg hadde ikke særlig feber, men var snørrete og tett i hals og bryst og følte meg ikke særlig pigg. Hoste over tid kan gi smerter i brystet og at man hoster opp slim. Sykdommen preges av hoste dag og natt, sårhet og smerter midt i brystet.


Du kan også få smerter ellers i brystet på grunn av langvarig hoste. Det samme gjelder dersom man sliter med pusten, hoster seg helt sliten. Så har du feber og vondt i brystet samtidig som du hoster, kan det . HOST OG HARK: SLimete hoste og tungpustethet er klassiske tegn på lungebetennelse. Sting eller smerter i brystet er også et typisk tegn. Det er høysesong for forkjølelse, og mange av oss sliter med hoste og sår hals.


Symptomer: Pipende hoste, tett bryst og pustevansker. Hoste og feber er typisk, og det kan også være smerter i brystet. Skyldes lungebetennelsen en bakterieinfeksjon, kan det behandles med antibiotika. Brystet lunger er ofte ledsaget av hoste som hjelper lett å diagnostisere den underliggende.


Barn med sterk hoste kan hoste så mye at de brekker seg. Inhalasjonsmedisiner kan være aktuelt dersom du har tetthet i brystet. Hvis hoste og heshet varer mer enn uker hos en person som tidligere ikke har. Dette kan resultere i vedvarende symptomer fra luftveiene som langvarig hoste, surkling i brystet eller piping og tung pust, av og til med nattehoste. Hvis babyen er tett i nesen, kan du bruke noen dråper morsmelk eller.


Har hatt tørrhoste et par dager nå, men det har utviklet seg til slimaktig hoste. Etter noen dager satte det seg i brystet og han hostet litt og vi hørte det kom slim. Han var veldig tett i brystet å hørte mye surkling fra brystet.


Tørrhoste er også kjent som vedvarende hoste, irriterende hoste eller en hoste. Lær om de vanligste typene hoste barnet kan ha.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg