fredag 28. august 2015

Høy feber hos små barn

Derfor ser vi ofte at sykdommer som medfører høy feber hos barn, ikke behøver å gi feber hos voksne . Feber er et vanlig symptom hos barn, og mange barn kan få høy feber selv ved helt ufarlige. Feber hos barn; Hvordan måle feberen hos små barn?

FEBER HOS BARN: Det er ikke feberen som avgjør hvor sykt barnet er. Dette er viktigere å sjekke enn hvor høy feberen er. Hos de fleste små barn skyldes feberen en virusinfeksjon, og som regel er det. Det er imidlertid svært sjelden at temperaturen blir så høy at feberen i seg selv .

Spesielt hos helt små barn kan det være vanskelig å finne ut om det er symptomer. Barn får ofte meget høy feber når de er syke. Små barn har et temperatursenter som ikke er helt utviklet.


Hvis barnet har høy feber trenger det hvile og søvn innimellom. Barn under måneder med høy feber Feber grader; Feber over grader i mere enn dager (første leveår), eller dager (eldre barn); Barn med . Symptomer og funn avhenger av årsaken til feberen. Høy feber kan i seg selv føre til sløvhet og søvnighet.


Barn med ufarlige febersykdommer har ofte feber . Hva er høy feber, hvordan måle feber på barn, og hva er forskjellen på når små barn har feber og når større barn har feber? Også hos større barn er det noen signaler foreldre bør ta på alvor. Videoen viser gutt med feber på grader Celsisus. Dette er et eksempel på at barn kan ha høy feber og likevel være i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg