onsdag 19. august 2015

Kvise arr

Arr er noe de fleste av oss får i løpet av livet – og kanskje spesielt i ansiktet og på ryggen hvor kviser har en lei tendens til å dukke opp. Det føles ikke rettferdig, men bruk heller energien din på å redusere sjansen for verre arr - og se hvordan . Oslo Hudlegesenter har spesialisert seg på behandling av arr etter kviser.

Aknearr behandles av våre hudleger med fraksjonert COlaser, erbium laser, BBL, . Et arr består av bindevev, dette gjør at huden i et arr er svakere og mindre elastisk enn normal hud. Et arr vil i starten være rødt, litt hardt og det hever seg ofte . Kviser kommer som regel i tenårene, men kan også komme i voksen alder.

Uansett når de kommer, kommer de ubeleilig. Ikke bare for arr etter kviser, men også for den gangen man sklei på brygga og fikk ett heftig merke på skinnleggen. Jeg mener å ha hørt om en krem på apoteket som kan fjerne (eller minske) røde arr etter kviser. Noen som vet hva jeg mener og husker navnet . Hvordan fjerne arr etter kviser og hudormer.


Arr etter kviser - Velvære, hudpleie og kosmetikkinnlegg24. Top beste tips mot arr etter kvisertop10beste. Top beste tips mot arr etter kviser som hjelper deg godt på vei for en finere hud på en trygg og skånsom måte.


Noen personer opplever at de får mer arr i områder hvor de har hatt mange kviser eller akne.

Acne arr kan være svært problematisk for mange mennesker. Akademikliniken har lang erfaring med fjerning av arr etter kviser (acne), og kan vise til svært .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg