onsdag 5. august 2015

Invers psoriasis

Hudsymptomene ved psoriasis kan se annerledes ut og opptre på; ulike steder. Invers psoriasis opptrer i hudfolder: i armhulene, under brystene, i lysken og . Invers psoriasis er en smertefull og vanskelig type psoriasis som dannes i kroppens hudfolder, som armhulene, kjønnsorganer, og under brystene eller baken.

Invers psoriasis slår følsomme deler av kroppen, og er et spesielt irriterende og ubehagelig form av psoriasis. Utslett som følger med denne tilstanden er lyse . Mange med psoriasis plaget med utslett i området du beskriver. Invers psoriasis er betegnelsen for psoriasis, der sidder i hudfolderne.


Lidelsen viser sig især i armhulerne, i skridtet, mellem ballerne og under brysterne. Inverse psoriasis (also known as intertriginous psoriasis) shows up as very red lesions in body folds. Bøye psoriasis er en type psoriasis som hovedsakelig rammer eldre.


Psoriasis er fuktig, knall rø ikke skjellete, og de finnes i hudfolder. Det finnes flere kliniske varianter av psoriasis, bl. Psoriasis vulgaris er den vanligste formen med det . Psoriasis er en kronisk, tilbakevendende hudsykdom som slår forskjellig ut fra.


Psoriasis kommer fra det greske psora som betyr kløe. Man räknar med att av psoriatikerna enbart har denna form av sjukdomen, men bland alla psoriatiker är det som har besvär från .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg