fredag 21. august 2015

Hvorfor får vi kviser

Vi vet at kosthold og gener spiller en rolle når det kommer til kviser, men de lærde strides også om hvorfor man får kviser, og hvordan man best . Ifølge kinesisk medisin røper kvisene dine hva som skjer på innsiden av kroppen. ALT OM KVISER: Hvorfor får du kviser og hva kan du gjøre med dem? Blant annet har det vi putter inn i munnen mye å si for hvordan huden . Nesten alle unge får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem?


I huden finnes det noen kjertler som produserer fettstoffer som kalles talg. I puberteten skjer det en masse forandringer . Mengden av kviser (akne) øker og når sitt maksimum i - 19-årsalderen. Men hvis du selv legger merke til at du får flere kviser et par dager etter at du har . I puberteten økes kroppens produksjon av mannlig kjønnshormon (androger) hos begge kjønn. Dette stimulerer talgkjertlene i huden til . Vi har spurt hudlege ved Rikshospitalet i Oslo, Ole Fyrand!


En kvise oppstår hvis en pore i huden blir tettet igjen, slik at fettstoffer hoper seg opp . De aller fleste av oss får dem, og de aller færreste av oss blir særlig. Johansen forteller at det finnes flere teorier om hvorfor en kvise kan . Kviser er veldig vanlig blant ungdom, og av ungdom får kviser før de er fylt år.

Av og til hoper talget seg opp i kjertelen, og da kan vi få en kvise. HORMONER OG KVISER: Det er ofte hormoner som har skylden for at. Dersom du får hudproblemer på grunn av hormoner så sies det at kvisene ofte vil. IKKE PLUKK: La kvisene være i fre så får du ikke stygge arr.


KVISER PÅ RYGGEN: For mange av oss er kviser en uendelig saga som henger med oss langt inn i voksenlivet. NO: De fleste av oss vet at det vi spiser har en stor innvirkning på. Ifølge Veer er det likevel de færreste av oss som får kviser som følge av. Mange yngre mennesker med akne lurer ofte på hvorfor akkurat de har fått kviser. Det er slett ikke unormalt å få en kvise på rumpa i blant.


Men hvorfor er det slik at vi får kviser på disse merkelige stedene? Jeg drikker ikke alkohol, hvorfor får jeg kviser der da? Vi gjør oppmerksom på at svaret er eldre enn måneder. Nesten alle tenåringer får akne, ca til får middels til alvorlig akne. Mengden av kviser (akne) øker og når sitt maksimum i 17-års alderen.


Hvorfor leter du ikke der når du først sitter ved PC´en. Hovedgrunnen til at man får problemer er at huden produserer for mye talg. Man kan altså ikke mulig peke ut årsaken til hvorfor enkeltpersoner får kviser.


Vi starter alltid med en gratis konsultasjon og en VISIA hud-analyse for å. Vi tar alltid før og etter bilder med vår VISIA hud-scanner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg