mandag 24. august 2015

Vond i halsen

Sår og vond hals er smertefullt og er ofte et av de første tegnene på forkjølelse, influensa eller halsinfeksjoner. I de fleste tilfeller skyldes det virusinfeksjon og . Uansett hvor vond halsen er, klarer du som regel å snike innimellom litt varm kyllingsuppe, og du får også sikret kroppen litt av næringsstoffene .

Mellom 10- av pasientene som oppsøker lege med vondt i halsen, har infeksjon med . Vondt i halsen kan være så ille at man får problemer med å svelge. Man kan til og med få feber og hoste av det. Her er det en del tips og kjerringråd mot vondt i .

Karakteristisk for sykdommen er en von sår hals og smerter når man svelger. Når sykdommen skyldes bakterier kan den behandles med antibiotika hvis . Forskjellige tilstander hvor svelget og halsen er irritert, kan gi vondt i halsen og. Vondt i halsen og halssmerter kan være smertefullt.


Vondt i halsen kan skyldes en rekke diagnoser, bl. Mange luftveisvirusinfeksjoner starter med halsesyke (vondt i halsen), men nesten alltid kommer andre luftveissymptomer etterhvert . Når man har vondt i halsen skyldes det som regel en forkjølelsesinfeksjon, men det kan også skyldes årsaker som røyk, tørr luft eller at stemmen er . Når man er syk og har vondt i halsen, har man lyst til å svelge minst mulig. Da er det lett å bryte gode vaner med å få i seg nok vann og annen drikke i løpet av .

Jeg har så vondt i halsen idag og våknet potte-tett. Jeg drakk melk og honning og tok litt nesespray. Vond hals er svært vanlig i forbindelse med en forkjølelse. Vond hals er som oftest helt ufarlig og går som regel over av seg selv, men kan være ubehagelig. Zyx - Smertestillende halstablett for sår og vond hals!


Sår hals skyldes som regel en forkjølelse, og er vanligvis ufarlig. Det kan imidlertid være vondt og plagsomt. Vond hals er gjerne et tegn på at forkjølelse eller influensa er på gang. Med hovne slimhinner i halsen kan det være vondt å svelge og snakke. Jeg våknet plutselig med veldig vondt i halsen, eller den ene mandelen, på mandag.


Formen har vært grei bortsett fra dette, men det gjør altså . Forkjølelsessesongen er i full gang, og vond hals er et vanlig symptom. Nordmenn sverger til egenbehandling, og ofte handler vi av gammel . Hva gjør jeg for å få halsen min bra fortest mulig? Slik vet du om barnet har halsbetennelse.


Da har barnet trolig fått halsbetennelse. Har forferdelig vondt i halsen nå, det føles som om hele halsen har hovnet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg