fredag 28. august 2015

Apotek bergen åpningstider

Apoteket er vaktapotek for Bergen og omegnskommunene, og har utvidede åpningstider. Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Torgallmenningen 50BERGEN Tlf 41 .

Hudpleiesalong; Vaktapotek; Søndagsåpent apotek; Apotek som fører Dermalogica. Ser du etter ◴ åpningstidene til Apotek 1? Finn de siste rabattkoder, telefonnummer og åpningstider for Apotek i Strandgaten i Bergen på Tiendeo. Finn alle adresser, telefonnummer og åpningstider for Boots Apotek butikker i Bergen her.

Vitusapotek Nordstjernen i Bergen storsenter er et av våre apotek med egen hudpleiesalong. Vi har også lengre åpningstider enn alle andre apotek i Bergen. Apotek - apotek, bandasje, frisør, legemidler, sko, solfaktor 1 støttestrømper,.


Vitusapotek Nordstjernen - Bergen Bergen Storsenter Strømg.

Vi har apotek tilknyttet vår avdeling i Oslo (Majorstuen og Nationaltheatret), i Fredrikstad og i Bergen (Laguneparken). Finn ut driftstimer Ditt apotek, Bergen, 50Stølegaten 1 Ditt apotek Bergen. Mand-lørd: 08:00-23:Sønd: 10:00-23:00. Boots Apoteks butikker i Bergen med Bonial.


Finn tilbud og rabatter i deres kundeaviser. I foajeen i Sentralblokka på Haukeland finn du eit apotekutsal. Dei gjer klar resepten din medan du ventar. Mulighet for oppbevaring av reseptene dine. Reseptkasse utenfor til innlevering av resepter utenfor åpningstid.


Besøksadresse: Vilhelm Bjerknes' vei 508 Bergen. Apotek Landås Sletten Senter, telefonnummer: 55333190 . I dag (2009) finnes det apotek i Bergen, hvorav alle så nær som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg