mandag 17. august 2015

Svaneapoteket oslo

Enoteca Svanen er en klassisk italiensk kaffe- og vinbar som ligger i de tradisjonsrike lokalene til det gamle Svaneapoteket midt på Karl Johans gate i Oslo. Svaneapoteket er det første apotek som ble opprettet i Oslo og det andre i Norge. Siden opprettelsen i 16har det holdt til flere steder.

SE FLERE BILDER FRA SVANEAPOTEKET FØR OG NÅ FOTO: Rolf Øhman. Kino med røyk, vann og bevegelse kommer til Oslo. Svaneapoteket er totalfredet, og regnes for å være et av Europas. Osloby har i samarbeid med Oslo Museum fått tilgang til flere unike .

Apoteker Ragnar Mørk (1906-2002) må regnes som opphavsmannen til Svanens vitaminkrem. Ragnar Mørk var apoteker ved Svaneapoteket i Oslo fra 19til . Siden opprettelsen i 16Har det holdt til flere steder. Apotek Nordstjernen lagerfører homeopatiske legemidler.


Apotek Sfinxen ligger sentralt på Majorstua og har åpent alle dager i året. Enoteca Svanen, Oslo: Se objektive anmeldelser av Enoteca Svanen,. Dette stedet har et ærverdig interiør fra den gang lokalet ble brukt som apotek.


Hent i ett av våre 2apotek eller handle i nettapoteket.

Døgnåpent Apotek - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Jernbaneapoteket ligger 'foran' Oslo S og er åpent døgnet rundt, året rundt. Norges eldste apotek, Svaneapoteket i Bergen, ble grunnlagt i 159 med en forløper fra 1588. Deretter fulgte Svaneapoteket i Oslo (1628), Hygiea i Stavanger . Alf Bjerckes vei 2 Postboks 1Kalbakken, 09OSLO.


De eldste apotek i Norge er Svaneapoteket i Bergen (1595), Svaneapoteket i Oslo (1628), Hygiea i Stavanger (1650), Elefantapoteket i . I 16hadde Christiania blitt såpass til by at det var tid for å etablere et apotek. Det ble Baltzar Brabant, opprinnelig fra Greifswal som fikk . Bedriften Svaneapoteket Helge Knudsen Strømme i Oslo i Oslo kommune driver innen bransjen apotek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg