torsdag 6. august 2015

Flåttmiddel katt

Sjekk dyret ditt for flått daglig, dersom det ferdes i flåttområder. Snarveier: Flåttbitt hos hund og katt; Flåttmiddel til hund og katt; Når bør du kontakte veterinær? Mange dyreeiere lurer på hvilket flåttmiddel de skal bruke til sin hund og katt.

Det vi kan anbefale er de spot-on preparatene og halsbånd som . Hva fungerer egentlig mot flått på katter? Dyrlegen har bare noen urtepiller som kanskje skal hjelpe i en kort periode. Johnsen (36) advarer mot flåttmiddel for hund.

Brukes det på katten, kan den dø, sier veterinæren. Du får kjøpt flåttmiddel til hund uten resept på apoteket. Til katt og andre dyr må du ha resept fra dyrlege. Det finnes også halsbånd som har en virketid på 5-8 . Jeg har sett etter alternativer til reseptbelagt flåttmiddel en stund da jeg ikke er. Men de som hadde funnet henne hadde gitt henne en dråpe med flåttmiddel for.


PÅFLEKKINGSVÆSKE, oppløsning til katt og ilder: ml inneh. Katt: Effekten mot nye angrep av adulte lopper vedvarer i uker. Noen som har tips og erfaringer om hva jeg bør kjøpe? Har forsøkt noe tidligere, som kostet en formue og som virket dårlig på pusen vår.


Til katt: Frontline har en drepende effekt på lopper, flått og lus hos katt. Middelet påføres kattens nakke, og sprer seg utover hele huden i løpet av til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg