onsdag 19. august 2015

Klamydia symptomer jenter

Ubehandlet klamydiainfeksjon kan hos jenter gi egglederinfeksjon, som i sin tur kan. De fleste som blir smittet av klamydia er altså uten symptomer, men de . De fleste som smittes med klamydia får ingen symptomer.

Dette fører dessverre til at mange er smittet uten å vite om det, og at de dermed kan smitte andre. I gruppen 15-år er en større andel av jentene mer seksuelt aktive enn guttene i den alderen. Man har også sett at klamydia smitter ved munnsex og analsex, som gir symptomer fra hals og endetarm, men dette er mindre vanlig.


Klamydia er en infeksjon i underlivet forårsaket av bakterien Chlamydia trachomatis.

Infeksjonen gir ingen symptomer i 60- av tilfellene både hos kvinner og . Klamydia kan også trenge inn i celler i endetarmen og i øynene. Klamydia gir ofte svake eller ingen symptomer hos både menn og kvinner. Gå til Symptomer og forløp - Tiden fra smitte til symptomer (inkubasjonstid) er 5-dager. De symptomene jenter kan ha er: - Forandret . Plager og symptomer ved klamydia; Gratis smittesjekk; Gratis behandling; Smitteoppsporing.


Tegn på alvorlig klamydiainfeksjon hos gutter og jenter:. Hvis en jente har hatt klamydia over noen tid uten å har merket det, kan. I og med at klamydia er så utbredt og gir lite symptomer, er det stor .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg