tirsdag 25. august 2015

Halsbetennelse med streptokokker

Streptokokker er den vanligste årsaken til bakteriell halsbetennelse. Ofte forutgås bakterieinfeksjonen av en virusinfeksjon, en forkjølelse, med lett ubehag i . En bakteriell halsbetennelse med streptokokker er mye kraftigere betennelse, mer vondt i halsen, ofte mer på en side, og oftere ledsaget av .

Streptokokker er en gruppe svært vanlige bakterier som kan gi sykdom hos mennesker. Halsbetennelse, skarlagensfeber og matforgiftning er . Halsbetennelse går som oftest over av seg selv, men hvis sykdommen skyldes gruppe A-streptokokker anbefales som regel antibiotikabehandling. Hvis du har fått halsbetennelse med streptokokker, er det en halsbetennelse som skyldes en bakterietype. Både virus og bakterier kan forårsake en halsbetennelse.


Ved halsbetennelse utløst av streptokokker vil man som oftest ha hovne . BETENT: Streptokokker kan behandles med antibiotika. Nå har jeg nok pådratt meg en aldri så liten halsbetennelse. Er det farlig og gå lenge uten antibiotika med streptokokker? Streptokokk A-infeksjon er en bakterieinfeksjon forårsaket av.


Utbrudd av halsbetennelse og skarlagensfeber var forholdsvis vanlig før . Veldig kraftig halsbetennelse og streptokokker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg