mandag 10. august 2015

Ørebetennelse barn barnehage

Forkjølelse, halsbetennelse og ørebetennelse er nesten dobbelt så vanlige hos barnehagebarn sammenliknet med barn som ikke går i . Barnet kan fint gå i barnehagen med ørebetennelse dersom allmenntilstanden er god og barnet ikke har feber. Feber vil si en temperatur på grader eller mer . Barnehageansatte er heller ikke veldig glad for å passe syke barn, for de trenger så . Er det greit å sende barn i barnehage med ørebetennelse. Hvor lenge må barnet være borte fra barnehagen?


Småbarn › Hvor lenge må barnet være borte fra barnehagen?

Forkjølelse, halsbetennelse og ørebetennelse er nesten dobbelt så vanlig hos yngre barnehagebarn som hos barn som ikke går i barnehage. Mellomørebetennelse er svært vanlig hos små barn. Dersom barnet ikke har feber eller nedsatt allmenntilstand kan det gå i barnehagen som vanlig. Det er lurt å prøve å unngå å sende et barn i barnehagen når det ikke har ork. Sender dere barna i barnehagen selv om de har ørebetennelse?


Hun har ikke feber og er forsåvidt i godt . Skal det holdes hjemme eller kan det leveres i barnehagen? Barn som er i god form til tross for ørebetennelse kan sendes i barnehagen . Forkjølelse, halsbetennelse og ørebetennelse er nesten dobbelt så vanlig for barnehagebarn sammenliknet med barn som ikke går i barnehage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg