fredag 14. august 2015

Frikort 1

Frikort egenandelstak er automatisert, og alle behandlere som utløser egenandeler under egenandelstak må rapportere disse inn til Helfo for registrering i . Det finnes to frikortordninger, én for egenandelstak og én for egenandelstak 2. Har innbygger fått frikort i den ene ordningen . Frikort for helsetjenester får du når et visst beløp i egenandeler er betalt. Frikort for egenandelstak 1; Frikort for egenandelstak 2; Utbetaling og minstebeløp for . Fra 20slipper du å søke om frikort for helsetjenester. Frikort for egenandelstak er automatisert fra 1.

Betaler du opp til grensen på egenandelstak I, får du frikort resten av kalenderåret. Barn under år og minstepensjonister betaler ikke egenandel. I frikort egenandelstak inngår godkjente egenandeler ved behandling hos lege, psykolog, i poliklinikk, røntgeninstitutt, pasientreiser og medisiner og utstyr på . Dette innebærer at frikort utstedes automatisk og sendes til brukers folkeregistrerte . Frikort egenandelstak 1: gjelder for godkjente egenandeler betalt til lege, psykolog, poliklinikk, røntgen, reise til undersøkelse go behandling (pasientreiser) og . Frikort for egenandelstak ble automatisert 1. Tidligere var det NAV som utstedte frikort.


HELFO når du har betalt 18kroner i egenandeler. Beløpene som gir deg rett til frikort for helsetjenester økes med kroner fra 1. FHR i Kongsberg mener at departementet burde benyttet sjansen . Fra denne datoen slipper du å søke om frikort for helsetjenester. Beløpene som gir innbyggerne rett til frikort for helsetjenester økes med kroner fra 1. Frikort for egenandelstak automatiseres fra 1. Fra denne datoen slipper pasientene å søke om frikort.


Det finnes to frikortordninger i Norge, en for egenandelstak og en for egenandelstak 2. Quick guide - Administrasjon av Frikort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg