torsdag 13. august 2015

Manuell brystpumpe

Komfortabel og effektiv brystpumpe som er enkel i bruk. For å pumpe melk etter behov på en behagelig og enkel måte. Harmony er en liten, lett og manuell brystpumpe, og det ideelle valget for diskret pumping overalt . Medelas Harmony manuell brystpumpe er beregnet på brystmelkpumping i ny og ne.


Harmony er en av de få manuelle brystpumpene som bruker 2-Phase . Sammenlign priser på alle Philips Brystpumper (3). Manuell Tåteflaske, BPA-fri Flaske Antall flasker: stk 1ml.

Sammenlign priser på Mam Manuell Brystpumpe. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Pumpa ikke MYE men nesten hver dag en periode. Til dere som vurderer manuell brystpumpe, Medela - Småtroll 0-1. BufretLignendeDerfor har vi laget vår hittil mest komfortable brystpumpe: Sitt komfortabelt uten å måtte bøye deg fremover, og la den myke massasjeputen skånsomt stimulere . Hvis du er stresset eller har det travelt, kan det være vanskelig å pumpe ut melk, og det kan også påvirke hvor mye melk du produserer.


Philips AVENT Natural manuell brystpumpe er en bekvem brystpumpe som gir mer melk på en naturlig måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg