mandag 24. august 2015

Kløe hodebunn

Kløe i hodebunnen er en vanlig plage, og det kan være både irriterende og frustrerende. Heldigvis er det ofte enkelt å bli kvitt. Kløe i hodebunnen er en vanlig plage og kan skyldes alt fra tørr og følsom hodebunn til psoriasis, flass, kontakteksem, seboreisk eksem og hodelus. Lurer du på hvorfor det klør i hodebunnen? Det kan skyldes alt fra stress til sykdom.


Kløe i hodebunnen kan skyldes begynnende hudkreft.

KLØE: Irritasjon i hodebunnen kan ha mange årsaker. Christine Kristoffersen Hansen - Lommelegen. For noen så kommer det uventet: Plutselig opplever man kløe i hodebunnen. Som regel er dette helt ufarlig, og har en naturlig forklaring.


Dermatologene gir deg svar på hvordan du best kan lindre kløe i hodebunnen. Ekspertene hos La Roche-Posay gir deg årsaker og råd. En tørr hodebunn har som regel en for lite talgproduksjon og oppleves ofte stram.


Tørr hodebunn kan også gi kløe som følge av lite fuktighet. Lupus: Det finnes mange ulike typer Lupus, hvorav flere kan ramme hodebunnen.

En av de vanligste er Diskoid lupus, som kan gi hårtap, betennelse, kløe og . Personer som har flass sier ofte at det klør. I alvorlige tilfeller viser hodebunnen tydelige tegn på betennelse, har doktor Thomas Schmidt-Rose . NO: Klør du febrilsk i hodebunnen og irriterer deg over at det stadig ligger litt hvitt dryss på skuldrene? Mange behandler tørr og sensitiv hodebunn feil og tar grep som faktisk. Hodebunnen kan ofte klø, og hvis du ser nærmere på den kan den . Noen sykdommer utvikler seg bare i hodebunnen, men oftest er de en del av.


Rø kløende hodebunn er en svært vanlig plage, og årsaken kan være mange . Jeg har over en lenger periode hatt en forferdelig kløe i hodebunnen men det er ikke lus. En vanlig årsak til kløe i hodebunnen er atopisk eksem, som gir en tørr og kløende hodebunn. Et kjerringråd mot flass er følgende: Når du har tørr hodebunn og flass kan. Jeg klør, jeg har fet hodebunn og jeg har flass.


Er det noen som har en god shampoo å anbefale? Mange sliter med kløe i hodebunn, flass og svie. Og fordi det er litt flaut, velger mange å leve i håpet om at det skal gå over av seg selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg