tirsdag 18. august 2015

Ibux alkohol

Paracetamol bytes ned i leveren slik som alkohol, og påvirkningen av leveren kan da bli skadelig stor. Velger du Ibux, kan den øke irritasjonen i . SVAR: Hei Det er ingenting i veien for å ta en Ibux kombinert med måteholdig alkoholbruk.

Men det er viktig å være måteholden med begge deler, for Ibux . Smertestillende som Globoid og andre tabletter som inneholder acetylsalisylsyre, og Ibux, kan gi blødninger i kombinasjon med alkohol. Hva Ibux er og hva det brukes mot Vær oppmerksom på at legen kan ha forskrevet. Samtidig inntak av alkohol og ibuprofen kan gi økt fare for maveblødninger. Paracetamol og alkohol skal du heller være litt forsiktig med.


Bruker Ibumetin (samme som ibux) nå, og tar forholdsvis høye doser. Kan jeg drikke alkohol når jeg tar disse pillene? A34BufretLignendeAlkohol og legemidler kan påvirke hverandre når de tas sammen.


Dette gjelder spesielt smerte- og betennelsesdempende medisiner, som for eksempel Ibux. Spurte da om akkurat det du spurte om og legen jeg spurte sa det at han ikke ville forbinde det å blande ibux og alkohol med noen spesielt . Man bør være svært forsiktig med å innta alkohol om man har inntatt legemidler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg