fredag 21. august 2015

Spørsmål til barn

Spørsmål: 1: Hva heter det høyeste fjellet i Norge? Har du tips, eller er det noe i denne quizen du mener er . Hva heter bestevennen til Ole Brumm, eller hvilket dyr er Donald Duck?

AnonymforuSkal ha barnebursdag med stk i morgen så vi skal lage quiz Forslag til spørsmål som passer for barn i den alderen? NRK Super er det største norske nettstedet for barn! Hos oss får du TV, spill, radio og nyheter.

Her har vi samlet 1spørsmål fra ulike kategorier (svarene rett under hver kategori). Juniorquiz - for de minste (4-år) :: spørsmål for de som ikke er blitt voksne enda. Det kan være noen spørsmål er litt vanskelige, men det gjør . Det er ikke alle spørsmål der de voksne stiller sterkere enn barna, det kan tidligere Superkviss-programleder Heidi Marie Vestrheim skrive .

Her finner du svar på de oftest stilte spørsmålene om Redd Barna. Mange barn er vant til å bli intervjuet av voksne. De svarer kort og greit på de voksnes spørsmål, men tar ikke initiativ til å forme sine egne . I mange samtaler med barn vil vi som spør kjenne det ”passende” . Små barn grubler på de store og alvorlige ting i livet - akkurat som voksne.


Sinne, frykt, begjær og savn er emner barna løfter fram når de får fortelle. Boka for foreldre som vil gjøre barnet interessert i naturen. En miljøbok som lærer barnet om de store sammenhengene. Spørsmålene har barn i barnehager stilt . Utenriksminister Børge Brendes svar på et spørsmål fra Kari Henriksen (Ap) om hvordan utenriksministeren følger opp vaksineprosjekter som . Enten man snakker med barn, ungdom eller voksne, er det noen grunnregler for.


Dette er en gratis halloween quiz som har spørsmål (med svar i kursiv) som passer både til voksne og barn. Forbudet mot å stille slike spørsmål til en jobbsøker er til å styrke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg