mandag 31. august 2015

Hjertebank symptom

Hjertebank og urolig hjerte skyldes uregelmessig hjerterytme eller at hjertet slår raskere eller. Søk enkelt i alle våre symptom- og sykdomsomtaler .

Sjekk når hjertebank er farlig og når du bør oppsøke lege. Hei, Er en år gammel dame som for tiden plages av ekstraslag i hjertet, noe som har vedvart siden rundt nyttårstider. Den vanligste årsaken til hjertebank er helt ufarlige ekstraslag.

Hjertebank kan også være symptom på at atrieflimmer, eller skyldes angst. Heldigvis er det sjelden at hjertebank er symptom på hjerteflimmer eller annen alvorlig sykdom, opplyser Løchen, og legger til at . Hjertebank er et veldig vanlig symptom, og kan skyldes alt fra normalvariant, stress, angst mm til underliggende hjertearytmi. Du har altså i mange år hatt varierende plager med hjertebank.


Din mor har lignende symptomer, og nå har også dine to barn fått samme . ME er ikke en sykdom som man kan diagnostisere ut i fra et symptom eller noen få symptomer. Hjertebank og høy puls kan være et symptom på tusenvis av . Det kan være snakk om hjertebank eller ekstraslag. Begge disse tilstandene kan også gi lignende symptomer som atrieflimmer, men .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg