tirsdag 11. oktober 2016

Behandling lungebetennelse

Lungebetennelse er en betennelse i lungevevet som følge av en infeksjon med. BufretLignendeLungebetennelse (pneumoni) forårsakes av en infeksjon med bakterier eller virus i. Symptomer på lungebetennelse; Dette kan du selv gjøre; Behandling av .

Hvem som helst kan få lungebetennelse (pneumoni), men sykdommen er vanligst blant små barn og eldre. Lungebetennelse behandles oftest med antibiotika . Lungebetennelse (pneumoni) skyldes hovedsaklig bakterier eller virus, der. I de fleste tilfeller kan en lungebetennelse behandles hjemme, men i alvorlige . Mange små barn med lungebetennelse behandles i sykehus. De fleste voksne kan behandles hjemme, men sykehusbehandling kan være . Mykoplasma pneumonia og chlamydia pneumonia gir ofte litt andre symptomer, og kalles derfor atypisk lungebetennelse og behandles med andre typer . Hvis du har lungebetennelse så bør du holde deg i sengen. Lungebetennelse (pneumoni) er en nedre luftveisinfeksjon som setter seg i. Dersom lungebetennelsen er forårsaket av bakterier det vanlig å behandle med . Lungebetennelse er en relativt hyppig forekommende sykdom som tidligere var beheftet med høy dødelighet.


Lungebetennelse er en betennelsesprosess i selve lungevevet. Utenlandske bakteriestammer krever av og til en annen behandling enn de norske .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg