mandag 31. oktober 2016

Baby lue

Kjempestort og variert utvalg av luer til barn og baby. Vi fører gode merker som Didriksons, Geggamoja, Lego Wear, Lindberg, Reima og mange fler! BufretEn søt lue er et nødvendig tilbehør både under sommeren og vinteren.

Her finner du vårt store utvalg av hatter og luer for barnet ditt. Vi har luer og votter for nyfødte barn og baby som passer i alt slags vær. Varme, morsomme, komfortable, vindtette, vanntette og med detaljer som gjør forskjell.

GRATIS FRAKT OG RETUR – Kjøp luer, hatter og caps til barn på nett – Velkommen til Zalando!

Myk babylue i hjelm-modell med flate sømmer og knyting under halsen. Spedbarn taper mye varme gjennom hodet, og ull regulerer temperaturen bedre enn . Myk lue som varmer og luner godt på de kalde dagene. Lillelams luer og votter finnes i mange forskjellige farger som du kan matche med alle våre andre plagg.


Lua er strikket helt uten sømmer i den mykeste merinoull. Luen passer med babybukse sømløs, babyjakke sømløs og . Du trenger bare en lue dersom hodet til barnet stikker ut av sjalet. Følg med på temperaturen til babyen og ha med et ekstra lag med klær i tilfelle det blir kaldere . Hettelue i 1 myk og kløfri merinoull. Luen holder barnet varmt på både hode og hals, og er vendbar med ulike design på . Plysjlue med trikotfôring og borrelås under haken. Newbie er en kolleksjon for de aller minste, der alle våre bomullsplagg består . Ull babylue i lags ull med elefantform til baby i 1 Merinoull av beste kvalitet.


Deilig og myk lue til den minste med søte bjørneører. Myk og behagelig babylue i 1 merinoull med fine detaljer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg