torsdag 6. oktober 2016

Kløe og sår i underlivet

Jeg har hatt problemer med kløe og svie i underlivet nå i snart dager. Genital herpes er en infeksjon i underlivet som gir små, væskefylte blemmer og sår på kjønnsorganet. Tilstanden kan gi en sviende og kløende .

Sopp er generelt ufarlig, men den kan være plagsom og føre til ting som utflo kløe i underlivet, svie i underlivet og sår i underlivet. Omtrent halvparten av 60-årige kvinner plages med tørr skjede. Tynn og tørr slimhinne blir lett sår og er mindre elastisk. Kløe i underlivet er ikke uvanlig og kan skape mye ubehag. Hvorfor klør det i underlivet og hva kan du gjøre for å hjelpe på kløen.


Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende6. Når jeg har hatt sopp før har det vært litt hvitt i området på en måte om dere skjønner. Smerter, svie, kløe og dårlig lukt er underlivsplager du skal gå til legen med. Sannsynligvis er det underlivssopp eller løpske bakterier, men det . De siste dagene har jeg vært ekstremt plaget med svie og kløe i underlivet.


Herpes kan gi smertefull sårhet (ikke bare åpne sår) som svir. Du har sannsynligvis en infeksjon i underlivet. Jeg kan ikke vurdere dette nærmere uten å kunne undersøke deg.

Soppinfeksjon kan gi kløe og man kan bli sår . Har man aldri hatt underlivssopp som kvinne, tilhører .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg