tirsdag 11. oktober 2016

Feber barn 2 år

I de fleste tilfeller er feber hos barn et tegn på infeksjon. Hvorfor oppstår feber, og hva er vanlige årsaker til feber? Derfor ser vi ofte at sykdommer som medfører høy feber hos barn, ikke .

Ja, barn får gjerne feber lettere enn voksne. Barn under år skal kun ha ibuprofen om det skjer i samråd med lege. Feber er et vanlig tegn på sykdom og en del av kroppens naturlige forsvar mot.

Barn med ufarlige febersykdommer har ofte feber mellom 3og 4°C i 2–døgn. Feber hos barn - På SyktBarn kan du lese om feber hos barn. Hva er høy feber, hvordan måle feber på barn, og hva er forskjellen på når små barn har feber og når større. Minne barn er på år gammel han har feber på 3grader hva gjør jeg?


Et barn over år med feber, men i god almentilstand trenger ikke legetilsyn umiddelbart. Du bør likevel vurdere å kontakte lege dersom barn . Her er rådene for å hjelpe barn med feber. Feber hos barn er den vanligste årsaken til at foreldre kontakter lege. FEBER HOS BARN: Det er ikke feberen som avgjør hvor sykt barnet er. Feber er et vanlig symptom hos barn, og mange barn kan få høy feber selv ved helt ufarlige virusinfeksjoner.


Generelt er allmenntilstanden til barnet en viktigere . Feber er et vanlig symptom hos barn, men ikke en sykdom i seg selv. Små barn kan lett få feber på °C, selv ved helt vanlige virusinfeksjoner. Hos barn mellom måneder og år øker risikoen for feberkramper, men bruk av. Barn med feber skal derfor tilses regelmessig, også om natten (hver 2. time).


Hvis det er veldig varmt skal du være oppmerksom på dette og kle av barnet så det. Hvis barnet er under tre år er det en god ide å legge barnet på fanget, med . Men sykdom med feber vil barnet ditt få før eller siden. Spedbarn med eldre søsken er mer utsatt for infeksjoner før de er ett år. Feber på 39-grader er vanlig ved ufarlige luftveisinfeksjoner. Ved HØY FEBER bør du vekke barnet et par ganger i løpet av natten.


For et barn på ett år som veier kg blir det 1mg paracetamol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg