fredag 21. oktober 2016

Klamydia lungebetennelse

Dette er en lungebetennelse forårsaket av bakterien Chlamydophila pneumoniae. Klamydialungebetennelse er vanligst blant tenåringer og unge voksne. Plagene er ofte mildere enn ved vanlig lungebetennelse.

Klamydia lungebetennelse er en vanlig tilstan som er lett å behandle. Klamydia lungebetennelse er en lungebetennelse som skyldes infeksjon med bakterien chlamydia pneumoniae. Legen sa jeg hadde klamydialungebetennelse. Tenkte ikke noe mer over det før jeg kom hjem.


Infeksjon forårsaket av bakterien Chlamydophila pneumoniae. Bakterien har stor spredningsevne, og infeksjon med bakterien er antagelig . Lurer på om det er andre som har erfaring med lungeinfeksjonen chlamydia pneumoniae, også kalt Twar. Gravid med chlamydia lungebetennelseinnlegg5.


LungebetennelseBufretLignendeLungebetennelse, eller pneumoni, er en infeksjon i selve lungevevet. Pasienthåndboka om Klamydia lungebetennelse . En bakteriell lungebetennelse kan komme plutselig men sees oftest etter at barnet. Chlamydia pneumoniae er en type bakterier som forårsaker lungebetennelse.


Mens, er klamydia en seksuelt overført sykdom (STD) forårsaket av bakterier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg