onsdag 12. oktober 2016

Gonore i halsen

Det er mye verre å stotre frem at du har fått gonoré i halsen. Det er flere kjønnssykdommer det er mulig å få i halsen. Hei Jeg har vært plaget med sår hals i ca mnd og har hvitt belegg på tungen-mistenker at jeg har gonore i halsen.

Gjenstående problem er at bakterien også kan ha satt seg i hals. Ciproxin i engangsdose hjelper imidlertid neppe på gonore i halsen. Ved hals gonore (gonore i halsen) vil ca. Gonore i halsen og munnen gir som regel ikke mange symptomer, og man risikerer å få gonore i hals og munn hvis man gir oral sex til en .

Du kan få vondt i halsen hvis du har gonoré her. Infeksjon i endetarmen kan gi smerter, kløe eller svie. Kan man få klamydia eller gonore i halsen hvis man kliner med en person som har disse sykdommene?


Gonoré er en seksuelt overførbar infeksjon som kan smitte til skjede, penis (urinrør), hals og endetarmsåpning. I 20ble det diagnostisert 8nye tilfeller av . Du kan få gonoré i endetarmen - det gir smerter i endetarmen, og det kan renne ut betennelse, eventuelt med blod i. Gonoré kan også sette seg i halsen og gi . Ved gonoré bør det derfor alltid tas dyrking for å få utført resistensbestemmelse. PCR kan ha et fortrinn ved påvisning av gonokokker i hals og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg