fredag 14. oktober 2016

D vitamin dråper

Personer som ikke spiser fet fisk 2-ganger i uken eller tar andre kosttilskudd som inneholder vitamin bør ta tilskudd i form av vitamin D-dråper eller tran . Et D3-vitamintilskudd som kan benyttes fra ukers alder. Tilskudd av D-vitamin anbefales av Helsedirektoratet enten i form av tran eller D-vitamindråper.

Nycoplus - D-vitamin Dråper er et D-vitamintilskudd som kan benyttes fra ukers alder. Det er fordi D-vitamin er viktig for å oprettholde normalt nivå av kalsium og fosfor i kroppen, begge mineralene er helt nødvendig for . Derfor trenger spedbarn tilførsel av dette viktige vitaminet gjennom tran eller D-vitamindråper. Morsmelken inneholder både fett, proteiner, .

Synes ikke det var så lett å gi henne tran, og det endte med sprut gulping på henne, så da gikk jeg over til D-vitamin dråper. Når skal man starte med d-vitamin dråper? Flytende D-- Vitaminer - Solaraysolaray.


BufretNaturlig vitamin D-som er viktig for en god benbygning og velfungerende immunforsvar, hjerte og kretsløp. Vitamin Ddråpene inneholder ganger mer vitamin D enn det som angis på innholdsfortegnelsen. Helsestasjonen bestiller selv dråpene, mens Helsedirektoratet dekker kostnadene. Helsestasjonen bestiller vitamin D-dråper direkte fra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg