mandag 10. oktober 2016

Når begynner barn å gå

Det er vanlig at barnr tar sine første skritt når de er mellom og måneder gamle. Det er store forskjeller på når barn begynner å gå, men det vanligste er at barn begynner å gå når de er mellom og måneder. Noen begynner så tidlig som ved ni måneder, mens andre er måneder før.

Vi sier ofte at barn flest lærer å gå når de er ett år gamle, men dette er strengt tatt . Det jeg lurer på er: Når burde barn i den alderen begynne å gå? Har vært hos helsesøster, og hun sa at det ikke var noe problem, så lenge han . Når babyen er mellom seks og ni måneder gammel, kommer tiden for.

I denne fasen vil barnet gå få skritt med støtte, for så å miste balansen. Svært mange barn begynner i barnehage rundt 1-års alder. Det går som regel bemerkelsesverdig bra når barn på 1 og måneder . Like før barnet begynner å gå vil det kommende småbarnet ofte våkne om natten. Uansett hvordan det skjer: når barnet kommer opp, er det borte!


Men det går sannsynligvis over når barnet klarer å kontrollere armer og bein. Vanligvis begynner barnet å reise seg opp etter møbler eller med støtte fra en . Er nok en liten stund til jenta mi begynner å gå enda. Mine tre gikk alle når de var rundt 15-mnd.

Når klarer unger å gå en bratt trapp alene? BufretLignendeMen det er fullt mulig å begynne både tidligere og senere enn dette, sier Mohn til. Så skal også barnet ha utviklet en sosial bevissthet om hvor det skal gå når .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg