fredag 14. oktober 2016

For mye magnesium i kroppen

En voksen har cirka gram magnesium i kroppen, omtrent halvparten er i skjelettet og litt. Nyrene regulerer magnesiumhomeostasen i kroppen, og vil normalt kunne tilpasse utskillelsen etter hvor mye vi får i oss. Så har en like mye av det samme i tarmen så vil det muligens være mer magnesiun. Kroppen har ca 10nmol med Magnesium i kroppen. Magnesium er det fjerde mest alminnelige stoff i kroppen.


Kroppen inneholder omkring gram magnesium. Tar for mye av alle typer vitamin blant annet D- løfter kalsiumnivået i kroppen din, noe som fører til hyperkalsemi.

Magnesium er involvert i over 3metabolske prosesser i kroppen og blir. En banan for eksempel, inneholder ikke like mye vitaminer og . Nedsatt utskillelse kan således tyde på lavt nivå av magnesium i kroppen. Den sydafrikanske teen Rooibus inneholder mye magnesium og er koffeinfri. Magnesium er involvert i over 3viktige biologiske og fysiologiske reaksjoner i kroppen vår, og er viktig for god helse. Magnesium trengs i mer enn 3biokjemiske reaksjoner i kroppen.


Magnesium (Mg) er et mineral vi har mye av i kroppen, mesteparten i skjelettet. Mye tyder på at mange i vår vestlige verden har for lite magnesium i kroppen og kunne hatt stor fordel av påfyll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg